Isak Sabanovic

The highest Isak Sabanovic s charting position is 25 and the worst ranking place is 181. Peva mi se na svirkama što je najbitnije ima preko dva miliona pregleda ali oni nisu toliko bitni koliko je taj osećaj kada staneš na scenu i svi pevaju iskren je Šabanović za Grand Online.


Smrsao Vise Od 20 Kg Sredio Zube Fura Novu Frizuru Isak Sabanovic Se Za 5 Meseci Totalno Promenio Telegraf Rs

Aleksandar Milić Mili Tekst.

Isak sabanovic. Isak Sabanovic - Prvo jutro U pitanju je Isak Sabanovic - Prvo jutro koja je konačno objavljena i koju su svi dugo čekali. Trenutno je podgoričku zamenio beogradskom adresom. Ceo region je njega očekivao smršao 17kg i RAZVALIO PEVANJEM.

4568 likes 15 talking about this. Veliko hvala svima na podršci. Isaka smo sreli na jednom gradskom događaju a prvo što smo mogli da primetimo je njegov drugačiji stajling.

Žiri se zaigrao ON je bez konkurencije. Zvezde Granda 02012021 - Andjela Tomic. Isak Sabanovic Prvo jutro ZG Specijal 01 Tv Prva 19092021 Uploaded by Randy Mitchell on September 22 2021 at 507 pm.

Uključi da dobijaš obaveštenja za sve nove pesme. Večeras je održano veliko finale muzičkog takmičenja Zvezde Granda a pobedu je posle napetog glasanja odneo Mahir Mulalić. MAHIR JE POBEDNIK ZVEZDA GRANDA Trofej ponovo otišao u komšiluk.

Publika dala svoj sud. Jedan je od najpopularnijih mladih muzičara u takmičenju Zvezde Granda 2021. Join Facebook to connect with Isak Šabanović and others you may know.

Ja sam od početka znao da neću pobijediti da uđem u finale i đene đene ali da pobijedim Svi oko mene su pričali da ću pobijediti a ja sam znao da neću uopšte se nisam razočarao ni pao psihički što nisam. NAJVEĆI FAVORIT ZVEZDE GRANDA NEPREPOZNATLJIV. On kao drugoplasirani takmičar objavio je pjesmu Prvo jutro autora Saše Lazića i Aleksandra Milića Milija koji je ujedno i njegov mentor.

Isak Šabanović progovorio o ljubavnoj vezi sa koleginicom iz Zvezda Granda Foto. Aleksandar Milić Mili Saša Lazić Aranžman. Iako je bio glavni favorit za pobedu Isak je zauzeo drugo mesto.

Facebook gives people the power. 170k Followers 801 Following 314 Posts - See Instagram photos and videos from Isak Sabanovic isakciksy. U velikom finalu muzičkog takmičenja Zvezde Granda Isaku Šabanoviću za dlaku je izmakla pobeda iako su je svi očekivali jer je bio jedan od glavnih favorita.

Zvezde Granda - Isak Sabanovic - Stipu gatibo Oprosti mi sto te volim. Pjesma koja je postavljena danas u podne već ima preko 15000 pregleda. Godine u Bijelom Polju u Crnoj Gori.

Mislio si da ce sa mnom biti lako Ovo tijelo ne može da ima svako Kako grmiš svi te vole svi te hvale E neće moći ove noći e moj brale Otmeno je trošila Na mene. Isak Šabanović osvojio je drugo mesto u Zvezdama Granda iako su mu svi predviđali pobedu. Isak Šabanović foto.

U jednom trenutku shvatiš da si ti tu kao neki favorit rekao je Isak i dodao. Ipak on kaže da se nije nadao plasmanu koji je postigao. Pozajmljujem pare da odem u Beograd.

Mirza Delic - Zvezde Granda FINALE 2017. Isak Sabanovic Facts Isak Sabanovic is a popular artist from MontenegroPopnable collects information about 2 songs by Isak Sabanovic. Isak Šabanović napravio je pravu pometnju svojim prvim pojavljivanjem u takmičenju Zvezda Granda.

Isak Šabanović napravio je pravu pometnju svojim prvim pojavljivanjem u takmičenju Zvezda Granda a sada je otkrio da je nedavno napadnut u jednom kafiću. Isak Sabanovic dolazi iz Bijelog Polja i rođen je 1996. Isak Sabanovic - Stipu gatibo - ZVEZDE GRANDA FINALE 2021.

Kako pjesma zvuči pretenduje li da postane veliki rok hit procijenite sami. - Biografija ažurirana. Kako je istakao verovao je da će ući u finale ali ne i da će.

Isak Šabanović je crnogorski pevač. Zvezde Granda - Isak Sabanovic - Stipu gatibo Oprosti mi sto te volim. ISAK ŠABANOVIĆ DOBIJA NEPRISTOJNE PONUDE UZVEZDIO SE.

Isak Šabanović je muzičar sa iskustvom koji je oduševio celu publiku i žiri prilikom učešća u takmičenju i ostavio veliki trag već na samom početku svoje karijere. Mlada Zvezda Granda Isak Šabanović u ekskluzivnom intervjuu za Alo otkriva zašto je tek sada Balkan čuo za njegov veliki talenat ko mu je bio idol ali i mnoge druge stvari. Skrinšotovao poruku sad se zna koga muva.

Oduvek je želeo da postane muzičar jer je to bio njegov dečački san što na kraju i postaje realnost. Isak Sabanovic - Utisci nakon nastupa Zvezde Granda 2021 Estradno nebo. View the profiles of people named Isak Šabanović.

Prva TV Bogu hvala pesma je dobro prošla. Godine a pre takmičenja u Zvezdama Granda uveliko sa bavio muzikom koja je kako kaže njegov život. BOSANAC SE IZLANUO KO ODNOSI POBEDU U ZVEZDAMA GRANDA.


Isak Sabanovic Nije Imun Na Lose Komentare Ne Valja Mi Sto Sam Emotivan Paparazzo


Bilo Bi Mi Zao Da Nisam Pobedio Da Se Delio Stan Isak Sabanovic Nakon Finala Progovorio


Nakon Skandaloznog Glasanja Zirija Oglasio Se Isak Sabanovic Otkrio Je Sta Sebi Najvise Zamera U Zvezdama Granda Foto Alo Rs


Nisam Namerno Isak Sabanovic Progovorio O Ljubavnoj Vezi Sa Koleginicom Iz Zvezda Granda Najnovije Vesti Srbija Danas


Isak Sabanovic Nemam Vremena Za Vezu Slobodan Sam Azra Magazin


Isak Sabanovic O Koleginicama Iz Zvezda Granda Nisam Namerno


Isak Sabanovic Lyrics Playlists Videos Shazam


Mlada Zvezda Granda Isak Sabanovic Smrsao 15 Kilograma


Isak Sabanovic Razneo Scenu Zvezda Granda Pridruzio Mu Se Mentor Mili Napravili Pravi Spektakl Foto Objektiv


Isak Sabanovic Home Facebook


Isak Sabanovic Napadnut U Kaficu Pljustale Psovke I Uvrede Finalista Zvezda Granda U Soku Srpskainfo


Isak Sabanovic Napadnut U Kaficu Pljustale Psovke I Uvrede Finalista Zvezda Granda U Soku Ovo Mi Se Prvi Put Desilo


Isak Sabanovic Momak Koji Je Raspametio Balkan Prijetio Sam Sebi Druze Ako Nista Ne Uradis Ici Ces Ti Meni U Grand


Isak Sabanovic Muzika Mi Je U Kostima Ona Magazin


Isaku Sabanovicu Zbog Zvezda Granda Cena Skocila Na 2 500


Isak Sabanovic Napadnut U Kaficu Pljustale Uvrede I Psovke Isplivali Detalji Incidenta Najnovije Vesti Srbija Danas


Isak Sabanovic U Soku Nakon Napada Usred Kafica Prava Drama Se Odigrala Psovke I Uvrede Pljustale


Pljustale Uvrede Isaka Sabanovica Napala Prolaznica


Isak Sabanovic Revealed Who His Father Was But Also The Details That The Stage Fears If They Catch Up With Me I Ll Tell Everything Video

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url
Advertisement here
Advertisement here
Advertisement here